Общетематический форум. Можно пообщаться о чем угодно)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Програма для управління кафе

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Друзі, допоможіть, будь ласка, знайти надійну компанію, де можна замовити програму для управління кафе. Я вже кілька тижнів шукаю, але поки безрезультатно. Хочу, щоб програма була функціональною, зручною в користуванні і, звичайно ж, доступною за ціною. Для мене дуже важливо мати таку програму, яка допоможе автоматизувати роботу, контролювати склад товару, керувати замовленнями, вносити звіти та багато іншого.

0

2

Краще всього буде найняти просто окрему людину для цього

0

3

есенин написал(а):

Друзі, допоможіть, будь ласка, знайти надійну компанію, де можна замовити програму для управління кафе. Я вже кілька тижнів шукаю, але поки безрезультатно. Хочу, щоб програма була функціональною, зручною в користуванні і, звичайно ж, доступною за ціною. Для мене дуже важливо мати таку програму, яка допоможе автоматизувати роботу, контролювати склад товару, керувати замовленнями, вносити звіти та багато іншого.

Я можу тобі порадити сайт, де ти зможеш знайти програми для ресторанів, в тому числі і для кафе. Цей сайт спеціалізується на розробці програмного забезпечення для гастрономічних закладів і пропонує широкий вибір функцій та можливостей. Вони забезпечують повний цикл управління кафе: від створення меню і управління складом товарів, до обліку продажів і проведення фінансових операцій. Також вони надають можливість створювати звіти, що значно спрощує аналіз та контроль роботи закладу. Плюсом є те, що на цьому сайті ти зможеш підібрати програму і навіть замовити аналіз меню ресторану https://knaipa-service.pro/robymo/audyt , враховуючи свої потреби та бюджет. Так що, рекомендую скористатись цією можливістю і замовити програму для управління своїм кафе.

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»