Общетематический форум. Можно пообщаться о чем угодно)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Общетематический форум. Можно пообщаться о чем угодно) » Недвижимость » Эскалация фашистских настроений в Украине


Эскалация фашистских настроений в Украине

Сообщений 1 страница 30 из 84

1

Государственная пропаганда нацизма стала частью украинской повседневности. Школьники зазубривают стишки Шевченко о москалях и "конституцию" Пилипа Орлика, поносящую евреев. Ученые восхваляют Мазепу, променявшего союз с Россией на польское ярмо. Чиновники соревнуются в отдании почестей Богдану Хмельницкому, вырезавшему пропорционально больше евреев, чем нацисты, и лишь на пороге поражения обратившемуся к России
Украинский режим намерен уравнять в правах бойцов Советской Армии и бандитов УНА-УНСО. Тех, кто освобождал концлагеря, и тех, кто составлял костяк их персонала. Тех, кто освобождал Европу от коричневой чумы, и тех, кто бесчинствовал на стороне нацистов.
Украинский президент Ющенко издал указ №793, обязыващий провести за государственный счет масштабные чествования когорты националистических бандитов. Их список подходит для плаката "Они разыскиваются международным трибуналом". В частности, Ющенко требует установить памятники Симону Петлюре, назвать в его честь улицы, города, школы и военные части.
Ставленник белополяков Петлюра не известен заслугами в политике, экономике или военном деле. Он заслужил известность лишь одним: организацией еврейских погромов, которые историки именуют "репетицией Холокоста". Петлюровцы зарезали, застрелили, задавили лошадьми более 50 тысяч евреев в Украине.
В 1927 году, французский суд оправдал анархиста, пристрелившего в Париже Петлюру. Суд постановил, что анархист Шварцбард осуществил справедливое возмездие, и признал Петлюру виновным в организации массовой резни. Решение французского суда по уголовному делу обязательно для исполнения в Украине на основании Европейской Конвенции. Согласно Уставу Нюрнбергского Трибунала, руководители вооруженных групп, осуществлявших геноцид, автоматически признаются виновными в геноциде. Именно такой образ Петлюры привлекателен для украинского президента Ющенко.
Лидер Союза Анархистов Украины Вадим Черный обратился в суд о признании недействительным указа президента Ющенко. С иском, который рассматривается в Печерском суде Киева, можно ознакомится на wwws-a-u.org/home/docs/petlura . В суде, представителем президента Ющенко является Министерство Юстиции, подконтрольное премьеру Виктору Януковичу. Пока, анархисты рассчитывают на принципиальную позицию премьера: Министерство Юстиции не должно отстаивать указ, пропагандирующий украинский нацизм.
26-27 ноября украинский президент Ющенко будет лить крокодиловы слезы на международном форуме о Холокосте. Президент Ющенко не скажет о десятках тысяч украинских "травников", которые вместе с нацистами уничтожали советских военнопленных и евреев в концлагерях. Не скажет он и о нацистских пособниках из УНА-УНСО, которых пропагандирует украинский режим. Участники форума не услышат о толпах, с цветами и музыкой встречавших фашистскую армию в городах Западной Украины, и вместе с этой армией участвовавших в резне и геноциде.
Соединенные Штаты привели к власти украинский националистический режим, и продолжают поддерживать украинских нацистов. Заставьте мир в ужасе отвернуться от украинского фашизма. Напишите несколько русских слов послу США в Украине Уильяму Тейлору press@usembassy.kiev.ua

0

2

полный фуфел рекомендуем челу зайти на выставки сумского архива ул. Садовая

0

3

плз поконкретней,  что фуфел, что на выставке и тд...
потомучто чел явно не местный
;)

Отредактировано бывший сотрудник панорамы (2006-09-26 20:24:17)

0

4

Украинский режим намерен уравнять в правах бойцов Советской Армии и бандитов УНА-УНСО. Тех, кто освобождал концлагеря, и тех, кто составлял костяк их персонала.

Оху*ть!
Так УНА-УНСО составляли костяк персонала концлагерей!!!
Млять, учитывая, что УНСО организовали в 1991 году, это доказувает, что нацистские концлагеря еще существуют!  :D  :D  :D

0

5

Несмотря на наличествующий пиар анархистов и мелкие недочеты по сути затронутой проблемы тема верная. Действительно нельзя ставить фашистких пособников и пятую колонну в один ряд с советскими воинами-освободителями.

0

6

Тема ніфіга не верная. Місцевих дурнів купують надуманими продбемами. "Русский" :P , УПА, НАТО - хіба це проблеми? Проблема у тому, що з-пл не вистачає на оплату квартири, не кажучи вже про те, щоб поїсти і дуже проросійська та лояльна до евреїв ets. влада нічого робити не збирається.
А вступати в історичні діспути там, де УПА не вдрізняють від УНСО, це себе не поважати.

0

7

Гы, странно. Минаев пророссийский? Минаев еврей?
Минаев американский грантоед. Минаев "помаранцевый". Минаев в одном списке с председателем Молодежного националистического конгресса Медуницей.

Так что не надо считать всех "местечковыми дураками". Это скорей к тем относится, кого из власти поперли и на оплату квартиры не может заработать.

Ходят тут всякие лапшу вешать.

0

8

А до чого тут Мінаєв? Тема ж присвячена ВНУТРІШНІМ ТА ЗОВНІШНІМ проблемам УКРАЇНА, а у Вас хлопці на Мінаєві вже дах з'їзжає.
Не ображайтесь, але Мінаєв того не вартий. Хороших людей шкода ;)

0

9

нельзя ставить фашистких пособников и пятую колонну в один ряд с советскими воинами-освободителями.

"Фашистские пособники", "советские воины-освободители" суть давно заезженные штампы. Думайте своей головой, а не повторяйте то, что вам вложили в готовом виде в школе/институте.
Вспомните хотя бы, как "советские воины-освободители" освобождали Чехию от "пражской весны".

0

10

Guest Отправлено: October 17 2006, 13:38   

Unregistered






Ага, судя по тому как ты пишешь, с тебя такой же НАЦИ как с петуха курица. Родной язык выучи сначала. 
   
Фарадей Отправлено: October 17 2006, 13:38   

Unregistered






ХЛОП’ЯТА БАВЛЯТЬСЯ В ВІЙНУ

ВИБУХ З МИНУЛОГО (або: СКАЛІЧЕНА ДУША)
Подія, про яку скупо повідомили три сумські газети, не сколихнула досить спокійний плин міського життя. Молодий сумчанин, названий умовно К., 1985 року народження, знаходячись у приміщенні , відданому кільком національно – демократичним організаціям, ( тому числі “Козацтво України”, УНА- УНСО), простував до виходу, тримаючи в руках якийсь предмет ( за одною з версій – петарду), випадково підніс до нього запальничку, пролунав вибух, і... бідолашний ”козак” назавжди позбувся двох своїх запясть.На жаль, досі сумська преса так і не повідомила, в якому стані перебуває зараз хлопчина, як і тримає в секреті результати слідства, відкритого по цій справі. Щодо першого, то в будь- якому випадку можна впевнено сказати, що доля хлопця чекає не вельми солодка ( а в кого з інвалідів вона зараз буває іншою?). А от щодо “таємниць слідства”, то тут хотілося б знати: чи підтвердилася одна з попередніх версій про те, що руки хлопцеві скалічила зовсім не святкова петарда, а саморобний вибуховий пристрій – очевидно, кустарно зроблений, без належного дотримання правил техніки безпеки, а такі вибухонебезпечні жарти зазвичай і увінчуються отаким фіналом...Невідомо, до якого висновку прийде розслідування. Скоріш за все – напишуть “нещасний випадок”. Але сам по собі цей прикрий епізод викликає чимало роздумів. Якщо версія підтвердиться, то як і чому саморобна вибухівка опинилася в”цивільному” приміщенні? Хто відповість тепер за скалічені не лише руки, а й все життя молодої людини? Тим більше спонукує до таких роздумів те, що знаходилося в цьому приміщенні – і в одній кімнаті! - кілька ультранаціоналістичних організацій, в тому числі і УНА УНСО, що давно вже стала “головним болем” для всього українського суспільства загрожує стати “міною сповільненої дії”, яка може отак несподівано “спрацювати” в будь – який момент як і вибуховий пакет у недосвічених руках хлопчини. І хто зна -може, хтось уже і пограє потроху запальничкою, що може рознести на друзки все, що так важко закладалося всі ці півтора десятиліття розбудови нашої державності – підвалини громадянського миру та політичної стабільності. Ця організація, можна сказати, є ровесницею нашої держави: у дні серпневого путчу 1991 року на київському майдані , “на граніті”, як тоді говорилося, почали записувати добровольців для захисту від можливого вторгнення ворожих сил з боку Росії. Чим закінчилася історія з ГКЧП - уже відомо, але сформовані воєнізовані загони ніхто не розформовував, і поступово вони структуризувалися у окрему організацію, що вже встигла “уславитися” своїми “подвигами” далеко за теренами власної держави. То ж вибух на Соборій 21 – то лише кінець бікфордового шнура довжиною в півтора десятиліття. І хто знає, скільки ще вибухових пакетів начеплено “на хвості” і хто стане їх наступною жертвою. Адже можливість цих трагедій закладена уже з самого дня народження УНА -УНСО.

ТРОХИ ТЕОРІЇ.
Кожна організація
“Що ж це ти хлопчику, що ж це ти, Божа подобо! “свій” чи “чужий” – викури з мозків ці глупства : Кожне убивство – це крок до власного гробу, кожне убивство, власне і є самогубство ....”

Кожна скільки – небуть серйозна організація претендує на власну теоретико-ідеологічну підвалину. УНА-УНСО – теж. Оскільки організація вже має досить солідний вік (як не як ровесниця держави) то, можливо, є сенс зазирнути у витоки – що являє собою той теоретичний “базис” і яка практична “надбудова” на чому зводилася протягом цих двох десятиліть були. Ось кілька вцілілих примірників газет “Замкова гора” та “Українські обрії”, що в минулому десятилітті були “ідейними рупорами” УНА-УНСО. Засновані обидві в 1989 році. Дизайн “Замкової гори” витримано в стилі німецьких гравюр ХYІ століття (така собі ”ландскнехтська маскультура”), біля яких зазвичай шикуються віршовані рядки їх лідерів на кшталт: “Я батальйон украв і рушив на війну, шукав я ворогів перемогти, ніхто не захотів, чи я не зміг знайти ....” та сентенціями того ж “автора” зразка : Стару дурну Європу так нічому й не навчили її вчителі, хоч подекуди застосовували різки.
Ну так це будемо ми. Або ми її раз і назавжди навчимо цнотливості, або її таки зґвалтують. Бо дуже багато охочих” (Замкова гора № 4 (31) 1993). Або: Народ пригноблюється державною буржуазією. Задача революційної організації в тому, щоб знайти буржуїв, які профінансують боротьбу проти буржуазного гноблення (Замкова гора № 11 (38) 1993). Ну й вже розхожий, розтиражований девіз про те, що “цінності чужих світів потрібні нам лише як трофеї. Ікони ми напишемо самі”. (Цікаво тільки, чиї лики будуть на тих іконах і хто їх писатиме). А “теоретична база” викладена в опублікованому в тому ж числі “Меморандумі УНА стосовно доктрини військово – патріотичного виховання в Україні”, де зокрема, зазначено : “Єдино світлим, що народила Україна в другій половині ХХ століття, є УАН-УНСО. Натуральним порядком речей саме вони є пролетарями військової реформи ....” і далі пропонується передати : “Передати до розпорядження УНСО потрібну матеріально-технічну базу. Продовжити творення з УНСО парамілітарних відділів. Їх наявність, можливість належати до них, брати участь у їх учбово-бойовій діяльності є визначним виховним моментом. Проводити на полігонах відпрацювання виживання малих відділів у терені бойових дій в місті, бою на ближніх дистанціях як комплексу моральних і фізичних вправ, потрібних для військово – патріотичного виховання і т.д.”. Крім того, на шпальтах видань постійно публікуються матеріали з ознайомлення читачів з головними типами зброї, як часів Великої вітчизняної так і сучасної. Виникає питання : де збираються застосовувати “вишколені” з УНСО свої “парамілітарні відділи” ? Проти кого ? Хто ними керуватиме і керує (по справжньому). Відповідь можна знайти на сторінках іншого унсівського друкованого “рупору” – “Українські обрії”. Майже весь № 2 (48) присвячено подіям в Чечні. У темі “Чеченські уроки” читаємо зокрема : “Чеченська війна підтверджує все те, що в УНА було написано про війну в натовпі і про війну майбутнього”.
... І трохи практики...
Вся історія УНА-УНСО, тільки справжня, не та, що вигадана нею газетна міфологія - свідчить про разючі розходження між словом і ділом. Коли замість задекларованих ідейних принципів – дешеве легіонерство, щедро про плачене не лише “братами по вірі”, а й “братами по зброї”! На сайтах Інтернету можна знайти чимало інформації про “воєнне заробітчанство” УНСОвців ветеранів першої і другої чеченських війн, Придністров’я та Абхазії, а сьогодні колишні “подільники” Басаєва та Хатаба, навоювавшись граються у велику політику в себе на батьківщині.
Третій радіє....
В Україні поки що, на щастя не гримить війна, але декому дуже хочеться в неї погратися. Тож і спалахують перші іскорки на бікфордовому шнурі українського політичного життя : “справа 9 березня”, річниця створення УПА у 2005, та й наші, сумські діла. Репортери, що писали про отой начебто випадковий вибух “петарди”, якось не пов’язали його з деякими попередніми, в цьому ж районі та участі тих же осіб, подіями. І знову не змогли таким чином від слідкувати діалектику причин та наслідків. А це було зовсім недавно : приїзд Вітренко і мітинг на майдані, коли УНСОвці дружно палили вітренківську пресу та разом з іншими братніми організаціями (МНК, СУМ, КУН та ін.) закидували конотопську відьму мітлами та яйцями. Та й далі вихватки право радикальних “хлопчиків” змушують серйозно задуматися. Мало приводів для веселощів видається від символічного спалення “язика” під час акції національно-демократичних сил по захисту рідної мови. Тим більше, що на тій “дривотині” разом з волячим язиком, купленим на ринку, горів же і російський прапор. А чим же тоді “захисники” свого власного прапору на вітренківському мітингу кращі від тої дурнуватої баби що топтала наш прапор???, чи може УНСОвці отримають насолоду коли в російських містах почнуть палити український прапор???, а коли на сотні ті ж “патріоти” видирали уже свій власний, не російський прапор з рук своїх “опонентів” – євразійців? І чим хвалитися їм від такої “перемоги”? Як кажуть – сила є то розуму не треба. Як видно, в дефіциті інтелект у “філософів” сумських з УНСО, якщо окрім кулака не знаходиться у них більш “вагомих” аргументів для дискусій. Та й звідки взятися тому інтелекту якщо виставивши на показ, головою сумського обласного осередку УНА-УНСО молодого хлопчину, який дуже хоче сподобатися своїм старшим “братчикам”, Миколу Сурженка “правильні рішення ” приймають люди з великим кримінальним досвідом В.Солодовник, С.Ситнік А.Бойко та ще деякі темні фігури “кукловоди”. Звичайно, все це може здатися дрібницями. Ну мовляв, почубилися там хлопці, так чим би дітя не тішилося. Он при “кабаках” ще не таке буває. Та в тому й річ, що не “кабацького” пошибу ці справи. Оці нечисленні “зуботичини” можуть викликати досить жорстку реакцію наших сусідів з-за хутора Михайлівського “Наших бьют - не попустим !”, а далі все по накатаному сценарію: власні загони самооборони, на зразок скінхедів і т.д. Розборки, в яких не буває не правих не винуватців. Але ж – як люблять повторювати ідеологи УНСО – “невинних не буває” !. Так, що кожен сам собі створює противника, подібне до подібного. На документальних зйомках епізодів “війни у натовпі” можна побачити як осторонь бійок стоять поважні люди, що спостерігають, як кидаються в бій їх “пішаки”. Чи знав той хлопчина, що позбавився рук, у чиїй грі він виявився пішаком??? Хто заробить на ньому капітали? І скільки їх ще буде? Спадає на думку роман російського письменника Б.Акуніна “Статський советник” де змальована діяльність групи революціонерів – народовольців, що всіма доступними методами нищили, “стовпів самодержавства” одержуючи наводку від таємничого “ТГ”. І який же шок був у цих “борців за свободу” коли виявилося що їх інформатором “вдохновитилем” був такий же самий “стовп” який їх руками нищив своїх конкурентів у боротьбі за владу. А таємниче “ТГ” означало латинське “Третій радіє”. То чи не варто подумати і нинішнім “романтикам” зваблених лозунгами УНСО про оцього третього, хто можливо радіє, підставляючи їх під каміння опонентів та підкидаючи отакі петарди “іграшки”. У романі Акуніна теж все скінчилося вибухом, що на цей раз знищив їх самих, то чи не час згадати ще один вислів “Sapiehti sat” – тобто “розумному – досить”.

   

« Предыдущая тема | Новости | Следующая тема »

0

11

ХЛОП’ЯТА БАВЛЯТЬСЯ В ВІЙНУ

ВИБУХ З МИНУЛОГО (або: СКАЛІЧЕНА ДУША)
Подія, про яку скупо повідомили три сумські газети,   не сколихнула  досить спокійний плин міського життя. Молодий сумчанин, названий умовно К., 1985 року народження,   знаходячись у приміщенні , відданому кільком національно – демократичним організаціям, ( тому числі “Козацтво України”, УНА- УНСО), простував до виходу, тримаючи в руках якийсь предмет ( за одною з версій – петарду),  випадково підніс до нього  запальничку, пролунав вибух, і... бідолашний ”козак” назавжди позбувся двох   своїх запясть.На жаль, досі сумська преса так і не повідомила, в якому стані перебуває зараз  хлопчина, як і  тримає в секреті  результати слідства, відкритого по цій  справі.  Щодо першого, то в будь- якому   випадку можна впевнено сказати, що доля хлопця чекає не  вельми солодка ( а в кого з інвалідів вона зараз буває іншою?). А от щодо “таємниць слідства”, то тут хотілося б знати:  чи підтвердилася одна з попередніх версій про те, що руки хлопцеві скалічила зовсім не святкова петарда, а саморобний вибуховий пристрій – очевидно, кустарно зроблений, без належного дотримання правил техніки  безпеки, а  такі вибухонебезпечні жарти  зазвичай і увінчуються отаким фіналом...Невідомо, до  якого  висновку прийде  розслідування. Скоріш за все – напишуть “нещасний випадок”. Але сам по собі  цей прикрий епізод викликає чимало роздумів. Якщо версія підтвердиться, то як і чому саморобна вибухівка опинилася в”цивільному”   приміщенні? Хто відповість тепер за скалічені не лише руки, а й  все життя молодої людини? Тим більше спонукує до таких роздумів те, що знаходилося в цьому приміщенні – і в одній кімнаті! - кілька ультранаціоналістичних організацій, в тому числі і УНА УНСО, що давно вже стала “головним болем” для всього українського суспільства  загрожує стати  “міною сповільненої дії”, яка може отак несподівано “спрацювати” в будь – який момент як і вибуховий пакет у недосвічених руках хлопчини. І хто зна -може, хтось уже і пограє потроху запальничкою, що може рознести на друзки  все, що  так важко  закладалося  всі ці півтора десятиліття розбудови нашої державності – підвалини громадянського миру та політичної стабільності. Ця організація, можна сказати, є ровесницею нашої держави: у дні серпневого путчу 1991 року на київському майдані                                                                                                                              , “на граніті”, як тоді говорилося, почали записувати добровольців для захисту від можливого вторгнення ворожих сил з боку Росії. Чим закінчилася історія з ГКЧП  - уже відомо, але сформовані воєнізовані загони ніхто не розформовував, і поступово вони структуризувалися у окрему організацію, що вже встигла “уславитися” своїми “подвигами” далеко за теренами власної держави. То ж вибух на Соборій 21 – то лише кінець бікфордового шнура довжиною в півтора десятиліття. І хто знає, скільки ще вибухових пакетів начеплено “на хвості” і хто стане їх наступною жертвою. Адже можливість цих трагедій закладена уже з самого дня народження УНА -УНСО.

ТРОХИ  ТЕОРІЇ.
Кожна організація
“Що ж це ти хлопчику, що ж це ти, Божа подобо! “свій” чи “чужий” – викури з мозків ці глупства : Кожне убивство – це крок до власного гробу, кожне убивство, власне і є самогубство ....”

Кожна скільки – небуть серйозна організація претендує на власну теоретико-ідеологічну підвалину. УНА-УНСО – теж. Оскільки організація вже має досить солідний вік (як не як ровесниця держави) то, можливо, є сенс зазирнути у витоки – що являє собою той теоретичний “базис” і яка практична “надбудова” на чому зводилася протягом цих двох десятиліть були. Ось кілька вцілілих примірників газет “Замкова гора” та “Українські обрії”, що в минулому десятилітті були “ідейними рупорами” УНА-УНСО. Засновані обидві в 1989 році. Дизайн “Замкової гори” витримано в стилі німецьких гравюр ХYІ століття (така собі ”ландскнехтська маскультура”), біля яких зазвичай шикуються віршовані рядки їх лідерів на кшталт: “Я батальйон украв і рушив на війну, шукав я ворогів перемогти, ніхто не захотів, чи я не зміг знайти ....” та сентенціями того ж “автора” зразка : Стару дурну Європу так нічому й не навчили її вчителі, хоч подекуди застосовували різки.
Ну так це будемо ми. Або ми її раз і назавжди навчимо цнотливості, або її таки зґвалтують. Бо дуже багато охочих” (Замкова гора № 4 (31) 1993). Або: Народ пригноблюється державною буржуазією. Задача революційної організації в тому, щоб знайти буржуїв, які профінансують боротьбу проти буржуазного гноблення (Замкова гора № 11 (38) 1993). Ну й вже розхожий, розтиражований девіз про те, що “цінності чужих світів потрібні нам лише як трофеї. Ікони ми напишемо самі”. (Цікаво тільки, чиї лики будуть на тих іконах і хто їх писатиме). А “теоретична  база” викладена в опублікованому в тому ж числі “Меморандумі УНА стосовно доктрини військово – патріотичного виховання в Україні”, де зокрема, зазначено : “Єдино світлим, що народила Україна в другій половині ХХ століття, є УАН-УНСО. Натуральним порядком речей саме вони є пролетарями військової реформи ....” і далі пропонується передати : “Передати до розпорядження УНСО потрібну матеріально-технічну базу. Продовжити творення з УНСО парамілітарних відділів. Їх наявність, можливість належати до них, брати участь у їх учбово-бойовій діяльності є визначним виховним моментом. Проводити на полігонах відпрацювання виживання малих відділів у терені бойових дій в місті, бою на ближніх дистанціях як комплексу моральних і фізичних вправ, потрібних для військово – патріотичного виховання і т.д.”. Крім того, на шпальтах видань постійно публікуються матеріали з ознайомлення читачів з головними типами зброї, як часів Великої вітчизняної так і сучасної. Виникає питання : де збираються застосовувати “вишколені” з УНСО свої “парамілітарні відділи” ? Проти кого ? Хто ними керуватиме і керує (по справжньому). Відповідь можна знайти на сторінках іншого унсівського друкованого “рупору” – “Українські обрії”. Майже весь № 2 (48) присвячено подіям в Чечні. У темі “Чеченські уроки” читаємо зокрема : “Чеченська війна підтверджує все те, що в УНА було написано про війну в натовпі і про війну майбутнього”.
... І трохи практики...
Вся історія УНА-УНСО, тільки справжня, не та, що вигадана нею газетна міфологія -  свідчить про разючі розходження між словом і ділом. Коли замість задекларованих ідейних принципів – дешеве легіонерство, щедро про плачене не лише “братами по вірі”, а й “братами по зброї”! На сайтах Інтернету можна знайти чимало інформації про “воєнне заробітчанство” УНСОвців ветеранів першої і другої чеченських війн, Придністров’я та Абхазії, а сьогодні колишні “подільники” Басаєва та Хатаба, навоювавшись граються у велику політику в себе на батьківщині.
Третій радіє....
В Україні поки що, на щастя не гримить війна, але декому дуже хочеться в неї погратися. Тож і спалахують перші іскорки на бікфордовому шнурі українського політичного життя : “справа 9 березня”, річниця створення УПА у 2005, та й наші, сумські діла. Репортери, що писали про отой начебто випадковий вибух “петарди”, якось не пов’язали його з деякими попередніми, в цьому ж районі та участі тих же осіб, подіями. І знову не змогли таким чином від слідкувати діалектику причин та наслідків. А це було зовсім недавно : приїзд Вітренко і мітинг на майдані, коли УНСОвці дружно палили вітренківську пресу та разом з іншими братніми організаціями (МНК, СУМ, КУН та ін.) закидували конотопську відьму мітлами та яйцями. Та й далі вихватки право радикальних “хлопчиків” змушують серйозно задуматися. Мало приводів для веселощів видається від символічного спалення “язика” під час акції національно-демократичних сил по захисту рідної мови. Тим більше, що на тій “дривотині” разом з волячим язиком, купленим на ринку, горів же і російський прапор. А чим же тоді “захисники” свого власного прапору на вітренківському мітингу кращі від тої дурнуватої баби що топтала наш прапор???, чи може УНСОвці отримають насолоду коли в російських містах почнуть палити український прапор???, а коли на сотні ті ж “патріоти” видирали уже свій власний, не російський прапор з рук своїх “опонентів” – євразійців? І чим хвалитися їм від такої “перемоги”? Як кажуть – сила є то розуму не треба. Як видно, в дефіциті інтелект у “філософів” сумських з УНСО, якщо окрім кулака не знаходиться у них більш “вагомих” аргументів для дискусій. Та й звідки взятися тому інтелекту якщо виставивши на показ, головою сумського обласного осередку УНА-УНСО молодого хлопчину, який дуже хоче сподобатися своїм старшим “братчикам”, Миколу Сурженка “правильні рішення ” приймають люди з великим кримінальним досвідом В.Солодовник, С.Ситнік А.Бойко та ще деякі темні фігури “кукловоди”.  Звичайно, все це може здатися дрібницями. Ну  мовляв, почубилися там хлопці, так чим би дітя не тішилося. Он при “кабаках” ще не таке буває. Та в тому й річ, що не “кабацького” пошибу ці справи. Оці нечисленні “зуботичини” можуть викликати досить жорстку реакцію наших сусідів з-за хутора Михайлівського “Наших бьют - не попустим !”, а далі все по накатаному сценарію: власні загони самооборони, на зразок скінхедів і т.д. Розборки, в яких не буває не правих не винуватців. Але ж – як люблять повторювати ідеологи УНСО – “невинних не буває” !. Так, що кожен сам собі створює противника, подібне до подібного. На документальних зйомках епізодів “війни у натовпі” можна побачити як осторонь бійок стоять поважні люди, що спостерігають, як кидаються в бій їх “пішаки”. Чи знав той хлопчина, що позбавився рук, у чиїй грі він виявився пішаком??? Хто заробить на ньому капітали? І скільки їх ще буде? Спадає на думку роман російського письменника Б.Акуніна “Статський советник” де змальована діяльність групи революціонерів – народовольців, що всіма доступними методами нищили, “стовпів самодержавства” одержуючи наводку від таємничого “ТГ”. І який же шок був у цих “борців за свободу” коли виявилося що їх інформатором “вдохновитилем” був  такий же самий “стовп” який їх руками нищив своїх конкурентів у боротьбі за владу. А таємниче “ТГ” означало латинське “Третій радіє”. То чи не варто подумати і нинішнім “романтикам” зваблених лозунгами УНСО про оцього третього, хто можливо радіє, підставляючи їх під каміння опонентів та підкидаючи отакі петарди “іграшки”. У романі Акуніна теж все скінчилося вибухом, що на цей раз знищив їх самих, то чи не час згадати ще один вислів “Sapiehti sat” – тобто “розумному – досить”. 

0

12

Ужас: 135 пыток, применяемых террористами ОУН – УПА
Источник : http://www.wolyn.prv.pl   
среда, 21 июня 2006

Перечисленные ниже методы пыток и зверств представляют собой только примеры и не охватывают полного собрания способов лишения жизни в муках, применяемых террористами ОУН - УПА, к польским детям, женщинам и мужчинам. Изобретательность пыток награждалась.

Преступления против человечества, совершённые украинскими террористами, могут быть предметом исследования не только историков, юристов, социологов, экономистов, но также и психиатров.

Даже сегодня, спустя более 50 лет с тех трагических событий, некоторые люди, которым спасли жизнь, при изложении переживают, у них начинают дрожать руки и челюсти, а голос ломается в гортани.

001. Вбивание большого и толстого гвоздя в череп головы.
002. Сдирание с головы волос с кожей (скальпирование).
003. Нанесение удара обухом топора по черепу головы.
004. Нанесение удара обухом топора по лбу.
005. Вырезание на лбу «орла».
006. Вбивание штыка в висок головы.
007. Выковыривание одного глаза.
008. Выковыривание двух глаз.
009. Обрезание носа.
010. Обрезание одного уха.
011. Обрезание обоих ушей.
012. Прокалывание детей колами насквозь.
013. Пробивание заострённой толстой проволокой насквозь от уха до уха.
014. Обрезание губ.
015. Обрезание языка.
016. Разрезание горла.
017. Разрезание горла и вытягивание через отверстие языка наружу.
018. Разрезание горла и вкладывание в отверстие куска.
019. Выбивание зубов.
020. Ломание челюсти.
021. Разрывание рта от уха до уха.
022. Затыкание ртов паклей при транспортировке ещё живых жертв.
023. Разрезание шеи ножом или серпом.
024. Нанесение удара топором в шею.
025. Вертикальное разрубание головы топором.
026. Сворачивание головы назад.
027. Размозжение головы, вкладывая в тиски и затягивая винт.
028. Отрезание головы серпом.
029. Отрезание головы косой.
030. Отрубание головы топором.
031. Нанесение удара топором в шею.
032. Нанесение колотых ран головы.
033. Резание и стягивание узких полосок кожи со спины.
034. Нанесение других рубленых ран на спине.
035. Нанесение ударов штыком в спину.
036. Ломание костей рёбер грудной клетки.
037. Нанесение удара ножом или штыком в сердце или около сердца.
038. Нанесение колотых ран груди ножом или штыком.
039. Отрезание женщинам груди серпом.
040. Отрезание женщинам груди и посыпание ран солью.
041. Отрезание серпом гениталий жертвам мужского пола.
042. Перепиливание туловища пополам плотницкой пилой.
043. Нанесение колотых ран живота ножом или штыком.
044. Пробивание живота беременной женщине штыком.
045. Разрезание живота и вытаскивание наружу кишок у взрослых.
046. Разрезание живота женщине с беременностью на большом сроке и вкладывание вместо вынутого плода, например, живого кота и зашивание живота.
047. Разрезание живота и вливание вовнутрь кипятка - кипящей воды.
048. Разрезание живота и вкладывание вовнутрь его камней, а также бросание в реку.
049. Разрезание беременным женщинам живота и высыпание вовнутрь битого стекла.
050. Вырывание жил от паха до стоп.
051. Вкладывание в пах - вагину раскалённого железа.
052. Вставление в вагину сосновых шишек вперёд стороной верхушки.
053. Вставление в вагину заострённого кола и пропихивание его до горла, навылет.
054. Разрезание женщинам передней части туловища садовым ножом от вагины до шеи и оставление внутренностей снаружи.
055. Вешание жертв за внутренности.
056. Вкладывание в вагину стеклянной бутылки и её разбивание.
057. Вкладывание в анальное отверстие стеклянной бутылки и её разбивание.
058. Разрезание живота и высыпание вовнутрь корма, так называемой кормовой муки, для голодных свиней, которые этот корм вырывали вместе с кишками и другими внутренностями.
059. Отрубание топором одной руки.
060. Отрубание топором обеих рук.
061. Пробивание ладони ножом.
062. Отрезание ножом пальцев на руке.
063. Отрезание ладони.
064. Прижигание внутренней стороны ладони на горячей плите угольной кухни.
065. Отрубание пятки.
066. Отрубание стопы выше кости пятки.
067. Ломание тупым инструментом костей рук в нескольких местах.
068. Ломание тупым инструментом костей ног в нескольких местах.
069. Перепиливание туловища, обложенного с двух сторон досками, пополам плотницкой пилой.
070. Перепиливание туловища пополам специальной пилой.
071. Отпиливание пилой обеих ног.
072. Посыпание связанных ног раскалённым углём.
073. Прибивание гвоздями рук к столу, а стоп к полу.
074. Прибивание в костёле на кресте рук и ног гвоздями.
075. Нанесение ударов топором в затылок жертвам, предварительно уложенным на пол.
076. Нанесение ударов топором по всему туловищу.
077. Разрубание топором целого туловища на части.
078. Ломание по живому ног и рук в так называемой лямке.
079. Прибивание ножом к столу языка маленького ребёнка, который позже висел на нём.
080. Разрезание ребёнка ножом на куски и разбрасывание их вокруг.
081. Разпарывание живота детям.
082. Прибивание маленького ребёнка штыком к столу.
083. Вешание ребёнка мужского пола за гениталии на дверной ручке.
084. Ломание суставов ног ребёнка.
085. Ломание суставов рук ребёнка.
086. Удушение ребёнка накидыванием на него различных тряпок.
087. Бросание маленьких детей живьём в глубокий колодец.
088. Бросание ребёнка в пламя огня горящего здания.
089. Разбивание головки младенца, взяв его за ножки и ударив о стену или печь.
090. Подвешивание монаха за ноги возле кафедры в костёле.
091. Посадка ребёнка на кол.
092. Подвешивание на дереве женщины вверх ногами и издевательство над ней - отрезание груди и языка, рассечение живота, выкалывание глаз, а также отрезание ножами кусков тела.
093. Прибивание маленького ребёнка гвоздями к двери.
094. Вешание на дереве головой вверх.
095. Вешание на дереве ногами вверх.
096. Вешание на дереве ногами вверх и опаливание головы снизу огнём зажжённого под головой костра.
097. Сбрасывание со скалы вниз.
098. Утапливание в реке.
099. Утапливание сбрасыванием в глубокий колодец.
100. Утапливание в колодце и забрасывание жертвы камнями.
101. Протыкание вилами, а после жаренье кусков тела на костре.
102. Бросание на лесной поляне взрослого в пламя костра, вокруг которого украинские девушки пели и танцевали под звуки гармони.
103. Вбивание кола в живот насквозь и укрепление его в земле.
104. Привязывание человека к дереву и стрельба в него как по мишени.
105. Выведение на мороз нагишом или в белье.
106. Душение скрученной намыленной верёвкой, затянутой на шее, - арканом.
107. Волочение по улице тела при помощи верёвки, затянутой на шее.
108. Привязывание ног женщины к двум деревьям, а также рук выше головы и разрезание живота от промежности до груди.
109. Разрывание туловища при помощи цепей.
110. Волочение по земле привязанного к телеге.
111. Волочение по земле матери с тремя детьми, привязанных к возу, запряжённому конём, таким способом, что одна нога матери привязана цепью к возу, а к другой ноге матери - одна нога самого старшего ребёнка, а к другой ноге самого старшего ребёнка привязан младший ребёнок, а к другой ноге младшего ребёнка привязана нога самого младшего ребёнка.
112. Пробивание тела насквозь стволом карабина.
113. Стягивание жертвы колючей проволокой.
114. Стягивание колючей проволокой одновременно двух жертв.
115. Стягивание колючей проволокой одновременно нескольких жертв.
116. Периодическое стягивание туловища колючей проволокой и каждые несколько часов поливание жертвы холодной водой с целью прихода в себя и ощущения боли и страданий.
117. Закапывание жертвы в стоячем положении в землю по шею и оставление её в таком положении.
118. Закапывание в землю живьём по шею и срезание позже головы косой.
119. Разрывание туловища пополам при помощи лошадей.
120. Разрывание туловища пополам привязыванием жертвы к двум пригнутым деревьям и в последующем их освобождением.
121. Бросание взрослых в пламя огня горящего здания.
122. Поджигание жертвы предварительно облитой керосином.
123. Обкладывание вокруг жертвы снопами соломы и их поджигание, делая, таким образом, факел Нерона.
124. Вонзание ножа в спину и оставление его в теле жертвы.
125. Насаживание младенца на вилы и выбрасывание его в пламя костра.
126. Срезание лезвиями кожи с лица.
127. Вбивание между рёбер дубовых кольев.
128. Вешание на колючей проволоке.
129. Сдирание с тела кожи и заливание раны чернилами, а также обливание её кипящей водой.
130. Прикрепление туловища к опоре и бросание в него ножами.
131. Связывание - сковывание рук колючей проволокой.
132. Нанесение смертельных ударов лопатой.
133. Прибивание рук к порогу жилища.
134. Волочение тела по земле за ноги, связанные верёвкой.
135. Прибивание маленьких детей вокруг толстого дерева, растущего у дороги, создавая, таким образом, так называемые «венки».

Источник: «Na Rubieży» (Nr 35, 1999 r.).
http://www.wolyn.prv.pl

0

13

еще одна интересная ссылочка: http://genocide007.webpark.pl/

0

14

Ужас: 135 пыток, применяемых террористами ОУН – УПА

Чувак, да ты больной...

0

15

больны те кто совершал все эти преступления, больны те кто является последователям ОУН-УПА. Думай головой а не телевизором. Не дай политикам измазывать тебя нацистским дерьмом.

P.S. посмотри еще внимательно раз ссылку  http://genocide007.webpark.pl/ , http://www.wolyn.prv.pl

0

16

я еще вчера смотрел. этот список довольно известен и обсуждается. Не знаю может поляки это сами придумали, но в том журнале было напечатано.

0

17

то что эти документы обсуждаются это хорошо, ведь очень важно чтобы не допустить фальсификации, не дать оболванить население, не втянуть народы в болото именнуемое нацизмом ... 
NO PASARAN

0

18

Что-то подобное писала политковская про зверствование в чечне

0

19

То что обсуждается это хорошо.. Но пока мы тут обсуждаем, наших детей в школе учат этой национал-патриотической чуши. Система образования делает для нацистов больше чем всякие УНСО, МНК, КУН и Свобода вместе взятые. Посмотрите в учебники по истории, поинтересуйтесь у детишек что им говорят учителя за "неправильную" трактовку истории.

0

20

Вообще то согласен. У меня еще до сих пор на памяти как детей со школы гоняли на какую то годовщину этих НАЦИ к памятнику Шевченко в этом году. Я понимаю Медуница гаденыш старался, но все дело в том, что на Западной Украине это приобрело массовый характер в отличие от наших Восточных областей.

0

21

В наших областях, допустим школьников не выводят на площадь в футболках "Дякую тобі Боже, що я не москаль", но вот система образования у нас одна... Говорю же, почитайте учебники, пообщайтесь с молодежью.. Все намного запущеней чем кажется на первый взгляд. Недавно был сведетелем травли ветерана ВОВ в тролейбусе... Ребята несколько агресивно "обьяснали" дедушке что он должен простить ветеранов УПА.

0

22

Ну а Медуница... недочеловек без принципов. Какой сволочью нужно быть, чтоб использовать детей? Ну я понял бы если бы правда он идейным был.., но какой он нафиг националист? Теперь наверное на Чирниговщине козни строит.

Минаев же, в личном общении кажется вполне вменяемым... но стоит вспомнить его беспределщиков, то это чувство улетучивается.

0

23

Нарешті добрався до вас клятих анархо- запроданців. Геть з України! Це ви бажаєте смерті нашої ЕЛІТИ! Це ви бажаєте зруйнувати Державу! Припипнить свої чорні справи, покайтесь. Я благаю вас, НАЦІЯ благає - припиніть! Бо приде час... СлаваУкраїні - героям слава!

0

24

не смерти желаем, а лечения.

0

25

Ви лікарі? Ви бидло яке тіке мріє щоб втікти з під контролю УКРАЇНСЬКОЇ ЕЛІТИ !
Подивись що писав ГЕРОЙ УКРАЇНИ:
Ціннові націоналістичні рухи носят різну назву в різних краях: в Італії-фашизм, в Німеччині-гітлерізм, у нас-український націонолізм.
С.Бандера "Ідея і Чин: Вишкіл українського націоналіста" 1940 р.

0

26

Ты сумасшедший?
Кстати, большинство сумасшедших в жизни производит впечатление вполне разумных людей. Зачастую обладая сверхвысоким словарным запасом и быстро обучаясь речевым штампам, тем не менее, они сразу заметны в общении, - пустота речи, знаете ли, соответствует пустоте черепной коробки.

Твои идеи разобрать невозможно, да и не нужно, ведь ты Гений, не правда ли?
:)

0

27

Як націонал-патріот може бути "сумасшедший"? Ти що здурів! Націонал-патріот- це той хто захищає ЕЛІТУ від жидо-комуняк, та анархіі!  Зрозуміло!  Кращі вчені, професори, педагогі розробляють націонал-патриотичні ідеї  та реалізують їх в народі ! Зрозуміло невдячне жидо-комуняцьке бидло! Як що не буде націонал-патріотів ви зробите соціяльну революцію, та анархію ! Бережить ЕЛІТУ, Любить ЕЛІТУ, працюйте на ЕЛІТУ!
Слава НАЦІЇ-смерть ворогам!

0

28

Да.. Развелось этих наци отморозков. Хуже всего, что все начинается с безобидных уроков патриотизма, истории, а заканчивается Бабим яром и Освенцимами. Пока эти припез...ки в еденичном экземпляре, все выглядит как некая клоунада, а когда их становится больше - начинается Обыкновенный фашизм. Пора брать пример со стран Западной Европы там уже давно организованно движение Антифашистов и  херачат их там по европеским стандартам так что "бедные наци" просят у полиции защиты. Пора и здесь организовывать Антифашистское сопротивление пока эти  нацистские уе..ки не засрали Украину.
NO PASARAN

0

29

Ты не прав, отморозков «на словах» не бывает.
Настоящие отморозки – это люди действия, а не трепачи по форумам. В инете обычно пиз*ят люди тихие и неуверенные в себе. А те, у кого протеста иль убеждений через край – на улицах революции делают, бомбы там… флаги и лозунги всякие.
:)

0

30

В начале было слово. Слова на тему патриотизма произносят "зведоболы" в школоле, ПТУ, ВУЗ -учителя. професора -которые раньше "звездоболили на темы Марксизма-Ленинизма...  Кто за слова  отвечать будет? Вот и  растет поколение национал-отморозков, которыми всячески маниулирует "елЫта" - натравливая на нас с вами. что бы мы не вмешивались в дела этих "елыт" и не мешали им делать на нас вами деньги (повышение тарифов например).
зы: кто такие - революции делают, бомбы там… флаги и лозунги всякие.

ВЛАСТЬ ПОРОЖДАЕТ ПАРАЗИТОВ (Н.И.Махно)

0


Вы здесь » Общетематический форум. Можно пообщаться о чем угодно) » Недвижимость » Эскалация фашистских настроений в Украине