Общетематический форум. Можно пообщаться о чем угодно)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Общетематический форум. Можно пообщаться о чем угодно) » Городские слухи » Есть тут любители почитать книжки?


Есть тут любители почитать книжки?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Есть тут любители почитать книжки? Можно ли где то в интернете читать книжки онлайн бесплатно?

Отредактировано Олег Мораеc (2020-12-17 22:35:02)

0

2

я сам вообще читать не особо люблю, но считаю что люди должны читать книжки

0

3

Доброго вечера, в принципе если вы хотите почитать книжки, то лучше всего читать на сайте https://litmarket.ru Мне сайт очень нравится, тут книг хороших много и я как раз читаю тут самые интересные книги от умных писателей

0

4

Така стаття розповість  вам про такі  5 фактів про Шевченка Ця стаття пропонує новий погляд на культового українського поета Тараса Шевченка. Він заглиблюється у менш відомі аспекти його життя, надаючи читачам інтригуючу інформацію, яка виходить за межі звичайної навчальної програми. Твір успішно привертає увагу, розкриваючи унікальні грані особистості Шевченка, сприяючи цілісному розумінню цього діяча культури. У короткій, але захоплюючій формі статті вдається відірватися від типових оповідань, що вивчаються в школах, та запропонувати читачам цінний погляд на приховані верстви Шевченка та спадщини.

0


Вы здесь » Общетематический форум. Можно пообщаться о чем угодно) » Городские слухи » Есть тут любители почитать книжки?